Minicurs pentru părinți de copii 1 - 18+ ani

Acțiuni concrete prin care să crești stima de sine a copilului tău

 

WEBINAR 1: 5 căi sigure pentru a crește stima de sine a copilului

WEBINAR 2: Greșeli prin care distrugem neintenționat stima de sine a copilului

WEBINAR 3: 4 pași prin care copilul învață să-și rezolve problemele singur

WEBINAR 4: Cele mai importante 9 minute din fiecare zi

WEBINAR 5: Cele 7 obiceiuri ale părinților fericiți

WEBINAR 6: Un secret pentru creșterea unui bun ascultător

WEBINAR 7: Întrebarea prin care îți faci copilul să se simtă incapabil (și ce să întrebi în locul ei)

BONUS: Fișe de lucru care te vor ajuta sa obții cele mai bune rezultate zi de zi! 

OBȚINE ACCES LA CELE 7 WEBINARII


Nu ești încă convinsă că acest Minicurs este pentru tine?
Vezi mai multe detalii

Câteva cuvinte despre Mihaela Cozma

Terapeut, life & parenting coach

Din pasiune și fiind mânată de o dorință puternică de a ajuta oamenii, de a vedea o lume mai bună, mai fericită și mai sănătoasă în jurul meu, în urmă cu 10 ani am devenit terapeut, mai apoi LifeCoach, trainer, hipnoterapeut.

Din iubire și nesilită de nimeni sunt soție și mama a doi copii adorabili.

Am petrecut timp învățând în școli, la cursuri, participând la multe ateliere de lucru, pâna când mi-am dat seama că au existat alte lecții pe care trebuia să le stăpânesc – lecțiile experiențelor de viață. 

Am trecut prin multe încercări și provocări, am strigat de multe ori: 

NU MAI POT! 

Și viața mi-a dovedit contrariul. Suntem aici, pe pământ, să ne descoperim adevărata putere, să ne descoperim potențialul, să ne învățăm lecțiile și să ne vindecăm sufletele de traume, de suferințe, de dureri și dezamăgiri.

Să fii mamă este cea mai grea meserie din lume, însă cea care îți aduce cele mai mari satisfacții.

Iubesc copiii, fapt ce m-a determinat să încep să predau în școli dezvoltare personală, adăugând valoare tinerei generații, dezvoltându-le inteligența emoțională, abilitățile de comunicare și relaționare, ajutându-i să aplice principii de leadership în viața de zi cu zi.

Câteva cuvinte despre Alex Peneș

Sunt Antreprenor, Marketer Online și Autor de Cursuri Online

Dar mai presus de toate astea, sunt tată. Acum 9 ani, de când s-a născut Gloria, viața mea s-a schimbat radical. Pot spune că atunci am devenit cu adevărat o nouă persoană.

Atunci mi-am dat seama că adevărata mea vocație și pasiune este să îi ajut pe cei din jurul meu să ajungă la rezultate dorite.

Probabil că moștenesc darul de a le împărtăși altora ceea ce știu de la bunica mea. Marcela Peneș o chema și a fost învățătoare mai mult de 40 de ani. Dar nu s-a oprit acolo și a publicat peste 400 de manuale și cărți școlare de-a lungul vieții, fiind primul autor de Manuale Școlare din România de după Revoluție.

Disciplină cu dragoste și limite

“Abia atunci când îți ții pentru prima dată bebelușul în brațe și te gândești la toate lucrurile pe care le poți spune și face pentru a-l influența, realizezi imensă responsabilitate pe care o ai. Activitățile pe care le faceți împreuna îl influențează nu doar pe el, ci și pe toți cei pe care îi întâlnește, nu doar pentru o zi, o lună sau un an, ci pentru o eternitate.”

Rose Kennedy

Abordarea noastră practică și iubitoare în stabilirea limitelor și construirea de relații pozitive are ca rezultat modelarea unor adulți și copii mai fericiți și mai sănătoși.

Dezvoltarea afectuoasă și caracterizată de respect a legăturii dintre un părinte grijuliu și un copil reprezintă cel mai puternic indicator al unei vieți sănătoase, a unui comportament adecvat și al succesului în viață.

De ce facem asta?

Am realizat aceste materiale video pentru a te ajuta pe tine ca părinte să crești un copil responsabil, încrezător în forțele lui, capabil să-și gestioneze emoțiile și să aibe succes în viață. Cei mai mulți părinți se plâng că nu știu cum și nici nu pot să controleze cât timp petrec copii pe telefon, pe tabletă, pe calculator, pe PlayStation sau Xbox și pe mai ales pe TV.

Alți părinți au fost surprinși să constate cât de mult a scăzut performanța școlară a copiilor din cauza creșterii timpului pe care copii l-au petrecut în fața ecranelor, mai ales în perioada învățământului online. Am ales să venim în ajutorul tău pentru că noi am trecut pe acolo, am aplicat atât cu ai noștri copii cât și cu alți copii tot ce îți vom prezenta și a dat roade, avem rezultate excepționale. Vrem să-ți împărtășim și ție ceea ce a funcționat în cazul copiilor noștri și în cazul copiilor cu care lucrăm la cabinet zi de zi.

Nu este întâmplător că citeșți acum aceste rânduri. A venit momentul să te bucuri de relații armonioase cu toți membrii familiei tale. Statistica spune că armonia în familie este influențată în mare parte de comportamentul copilului.

Îți vom explica pas cu pas ce ai de făcut pentru a te asigura că copilul tău este în siguranță în momentul în care intră pe internet sau în diferite aplicații pe care le folosește. Când un copil are acces la tehnologie (telefon, tabletă, laptop, PC etc.) este la fel de periculos ca și cum ai lăsa un copil de 2-3 ani în mijlocul orașului, departe de tine și i-ai cere să se întoarcă acasă singur.

Ai dubii despre informația prezentată și eficiența acesteia?

Disciplina este al doilea cel mai important dar pe care un părinte îl poate oferi unui copil. Desigur, iubirea este primul. Dar siguranța pe care copilul o găsește în disciplină este esențială, deoarece, în lipsa ei, nu vom avea granițe. Copiii au nevoie de granițe deoarece ele le oferă confort. Ei știu că sunt iubiți atunci când unui părinte îi pasă suficient de mult încât să le ofere darul disciplinei.

Disciplina înseamnă învățare, nu pedeapsă.

Deoarece există mult mai multă “informație” ca niciodată și timp mai puțin ca niciodată, noi părinții, avem nevoie de ajutor specializat în educația copiilor din generației Z, copii nativi digitali.

Primește acum ajutorul specializat de la noi.

VREAU ACCES LA MINICURS

Disciplină cu dragoste și limite

Acest minicurs este pentru toți părinții care au un copil cu vârsta între 0 și 18+ ani.

Este constatat statistic că până la vârsta de 17 ani un copil vede de 200 000 de ori acte violente la TV. Consecința este că astfel crește riscul comportamentului agresiv. Această statistică nu face referire la mediul online unde lucrurile sunt mult mai grave…

2 / 3 copii și adolescenți declară că părinții lor nu le impun reguli pentru mediul online. Este “vestul sălbatic” pe rețelele de socializare și adesea alte activități online nesupravegheate.   

Noile realități economice arată că părinții sunt nevoiți să muncească mai asiduu ca precedentele generații, pentru a-și întreține familiile – ceea ce înseamnă că vor avea mai puțin timp liber pentru copiii lor de cât au avut proprii lor părinți pentru ei.

Tot mai multe ore pe zi, copiii își petrec timpul în fața unui ecran, fie că e vorba de TV, fie de computer, tablete, telefoane – ceea ce înseamnă că nu se mai duc afară să se joace cu alți copii, așa cum era pe vremea copilăriei noastre.

Părinții au nevoie să folosească la maxim clipele de aur pe care le trăiesc alături de copiii lor, să-și asume un rol activ și semnificativ în educația propriilor copii, punând accent pe abilități cheie precum înțelegerea și stăpânirea emoțiilor.

Dacă aștepți ca al tău copil să învețe la școală aceste principii, normele morale, gestionarea și înțelegerea emoțiilor s-ar putea să ai surpriza și să constați că nici dascălii nu pot sau nu știu să le predea elevilor aceste lucruri esențiale pentru dezvoltarea lui ca OM. 

Ce spun oamenii pe care i-am ajutat?

 
 
 
 

Ai aflat cine suntem și cum putem să te ajutăm. Ai văzut ce rezultate au avut câțiva dintre părinții care au aplicat și suntem siguri că ai realizat că suntem persoanele care te pot ajuta

Tot ce a mai ramas să faci este să apeși butonul de mai jos pentru a te înscrie la

Minicursul "Acțiuni concrete prin care să crești stima de sine a copilului tău"

DA, VREAU MINICURSUL