Cele mai bune aplicații educaționale pentru iOS

aplicatii educationale pentru ios sfaturi Nov 27, 2020
Cele mai bune aplicații educaționale pentru iOS

Cauți aplicații educaționale pentru dispozitivele care rulează pe iOS? Cu mai bine de 2 milioane de aplicații pentru iPhone și iPad, oportunitățile de învățare și cercetare sunt din ce în ce mai maro. Conform cercetărilor recente, copiii petrece în medie 4-6 ore pe telefon zilnic. Magazinul de aplicații de pe iPhone a crescut în ultimul timp atât în cantitate, cât și în calitatea aplicațiilor. De ce să nu folosim acele 4-6 ore în favoarea noastră și a copiilor noștri?

 

Fiind una dintre cele mai populare categorii, în secțiunea "educaționale" apar zilnic aplicații noi. Este imposibil să umbli pe acolo și să nu găsești ceva care să ți se potrivească. Unele dintre aceste aplicații sunt făcute special în scopul educației, în timp ce altele încearcă să te stoarcă de bani. Acestea din urmă au și ele beneficiile lor, dar sunt destul de scumpe și există alte alternative pentru bugetul tuturor.

 

Deci, ca să te ajut, m-am gândit să centralizez cele mai bune aplicații educaționale pentru tine și copilul tău. Să începem!

 

1.   Duolingo

Nu există listă de aplicații educaționale pe internet care să nu conțină această aplicație. Creatorii Duolingo au reușit să combine experiența jocurilor pe telefon cu plăcerea de a învăța o limbă nouă. Astfel, au creat o aplicație care a spart toate topurile: are peste 100 de milioane de abonați. Duolingo a devenit un exemplu de urmat pentru toate aplicațiile de limbi străine de pe App Store.

 

Majoritatea cursurilor din aplicație sunt făcute de nativi. Acest lucru dă o siguranță extraordinară utilizatorilor care vor să învețe o limbă străină. În plus, Duolingo nu este făcută doar pentru cei care știu engleza. În funcție de limba nativă, poți avea acces la foarte multe cursuri. Eu unul recomand această aplicație și o pun pe primul loc în top, deoarece ca părinte sunt foarte mulțumit de cum a ajutat-o pe fetița mea să învețe engleza.

 

2.   Photomath

Photomath este probabil cea mai bună aplicație de rezolvat probleme matematice. În principiu, această aplicație poate rezolva orice ecuație matematică. Folosește realitate augmentată, ceea ce înseamnă că poate scana probleme și formule de oriunde.

 

Poți învăța să rezolvi aproape orice tip de problemă matematică. Fiecare pas al rezolvării problemei este descris, dacă optezi pentru versiunea plătită a aplicației. Astfel copilul tău poate să învețe procesul rezolvării exercițiului pas cu pas.

 

Deși trebuie să plătești pentru niște beneficii extra, chiar și versiunea gratuită a aplicației este una dintre cele mai bune din App Store.

 

3.   Simply Piano

Cu siguranță ai văzut reclame cu această aplicație. Simply Piano, creată de JoyTunes, este una dintre cele mai populare aplicații de cântat la pian din întreg magazinul de aplicații. Aici copilul tău poate învăța primii pași în muzică, precum citirea partiturilor și învățarea notelor. Aplicația este ideală atât pentru începători, cât și pentru avansați.

 

Multitudinea de melodii face această aplicație să fie foarte populară pentru copii. În plus, cu această aplicație îți poți da seama dacă cel mic ar fi sau nu interesat să cânte la pian.

 

Simply Piano este o modalitate foarte distractivă și interactivă de a cânta și crea muzică.

 

4.   Sky View

SkyView Universe este o aplicație ideală pentru a învăța despre univers și constelații în general. Cu ajutorul acestei aplicații, poți îndrepta telefonul mobil către cer și poți vedea stele, planete sau constelații. Când ceva îți atrage atenția, atingi pe ecran și-ți apar foarte multe informații despre acel corp astral.

 

SkyView este perfectă pentru o noapte sub cerul înstelat, undeva în natură, alături de copii, departe de orașul aglomerat.

 

Aici se încheie lista mea cu cele mai bune aplicații educaționale pentru iOS. Acestea funcționează perfect pentru copilul meu și-l ajută să se dezvolte și să folosească telefonul și într-un mod eficient.

 

 

Citește și acest articol: Copilul tău stă prea mult pe internet?

 

Tu ce aplicații educaționale folosești pentru a asigura o utilizare educativă a telefonului de către copilul tău?

Super Ghidul Părinților

Dragă părinte, ai nevoie de tehnici practice pentru a rămâne calm, a stabili limite clare, a te conecta cu copilul tău și pentru a te simți împuternicit în tot ceea ce faci.

Pur și simplu vei înțelege rapid din acest ghid cum să elimini certurile, tensiunea, țipetele sau lipsa de respect din familia ta.

Descărcat de peste 5000 de părinți 💜