Happy Parenting
Program Online de 9 Luni pentru Transformarea și Împuternicirea Ta
Conștientizare. Responsabilizare. Transformare. Armonie
VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU
6 Module de parenting, training și coaching

Terapie și Coaching de Grup cu Mihaela și Alex lunar

Comunitate de părinți altruiști

Bonusuri premium
“Părinte armonios. Copil armonios”
Dragă părinte, vrem să știi un lucru
Nu ești singur. Suntem alături de tine și suntem aici să te ajutăm!
Suntem părinți care am trecut noi înșine prin provocări nenumărate cu ai noștri copii.
Am dat cu capul până era să ni-l spargem, am încercat zeci de metode și am citit câteva zeci de cărți de parenting, am făcut cursuri și specializări în parenting, life coaching, terapii complementare, mediu online,
Mihaela în ultimii 12 ani de practică în cabinet, în care a ajutat părinți și copii deopotrivă să-și vindece relațiile, corpul fizic, emoțional și mental și mai ales i-a învățat să devină stăpânii vieții lor.
Iar Alex în zona de digital, tehnic, marketing și siguranța pe internet, în ultimii 15 ani.
Iată-ne acum, în fața ta, dăruindu-ți cu multă iubire și prețuire pentru sufletul tău bun, un program pe care-l așteptai demult.
Happy Parenting este izvorât din pasiunea noastră de a ajuta oamenii și de a crea o lume mai bună
în jurul nostru, în care copiii să se dezvolte în siguranță și armonie.
Te invităm să citești în continuare ce conține acest program și cum te vom susține în transformarea vieții tale de părinte.
Alături de tine pe acest drum,

Transformă durerea, cearta și neștiința, în responsabilizare și armonie în familie
“Copilul îmi vorbește urât și mă lovește de câte ori îi iau tableta / telefonul.”
Vei învăța care sunt cauzele reale ale comportamentului “scăpat de sub control” al copilului tău și vei primi tehnici și soluții testate. Vei învăța diferența între iubirea responsabilă și iubirea iresponsabilă și cum începe totul cu tine, ca părinte conștient și armonios.


“Copilul meu pur și simplu nu mă ascultă. Mă minte adesea.
E nemotivat să facă ceva util.”
Vei învăța să fii Coach și Trainer pentru copilul tău, astfel încât să îl ajuți, prin întrebări potrivite, să își dezvolte gândirea, să analizeze o situație și să ia deciziile cele mai bune.
Cyberbullying, online grooming, sexting etc.
sunt expresii pe care vrei să le înțelegi mai bine și să poți preveni apariția lor în viața copilului tău?
Vei învăța să-ți protejezi copilul în mediul online, chiar dacă nu știi multe despre acest subiect. Vei înțelege care sunt pericolele la care se expune copilul odată ce a accesat internetul, vei primi soluții atât pentru tine cât și pentru copil, de la specialiști în domeniu.

Parenting conștient și armonios în Era Digitală
Vei învăța să fii un părinte responsabil și conștient, plin de bunătate, dar fermitate, în dezvoltarea copilului tău, nativ digital.
Tehnici de Parenting. Life coaching. Metode de vindecare a copilului interior și de gestionare a furiei, neputinței, vinii etc. Gestionare a mediului online și folosire a sa în avantajul copilului tău, de la 0 la 16 ani.
9 Luni de Transformare și Împuternicire, cu noi alături
Modul 1
Copilul nostru, nativ digital. Cum să înțelegem comportamentul inadecvat și să îl îndreptăm?
Modul 2
Părintele. Ce greșeli fac (și) părinții și cum putem să le corectăm?
Modul 3
Părintele conștient. Învață sa fii Coach și Trainer pentru copilul tău
Modul 4
Parenting în Era Digitală. Peste 50 de provocări și tehnici eficiente
Modul 5
Mediul online. Tot ce trebuie sa știi pentru siguranța copilului tău pe internet
Modul 6
DE CE-ul din spatele comportamentului. Ce măști generează rănile și ce limbaje de iubire folosesc copiii?
Astăzi, mai mult ca oricând, avem nevoie de sprijin în creșterea copiilor noștri
Viața de Familie de Azi e la Polul opus față de cea din copilăria noastră…
Suntem nevoiți să muncim mult mai mult pentru a ne întreține familiile. Ca o consecință firească, copiii noștri petrec mult mai mult timp cu bone, bunici într-un caz fericit, și chiar singuri dacă au și frați mai mari. Se joacă prea puțin în aer curat. Locul lor de joacă s-a mutat în sufragerie în fața TV-ului sau în fața unui gadget (tabletă, telefon, PlayStation, Xbox etc.), cu jocuri video așa-zis de “strategie” (Roblox, Counter-Strike, Fortnite etc.) care îi fac să fie agitați, agresivi verbal și chiar fizic față de părintele cu care petrec cel mai mult timp, nemotivați să facă altceva, deprimați, irascibili.
Ca părinți suntem adesea frustrați, cu stresul până peste cap, cu nervii întinși la maxim și avem din ce în ce mai puțină răbdare cu copiii noștri.
Le împingem ecrane (telefoane) în față, iar copiii nu știu cum să vorbească cu oamenii și nu mai sunt în stare să privească în ochi persoanele cu care dialoghează.


Copiii născuți după anul 2000, nativi digitali, își pierd pe zi ce trece abilitățile sociale și emoționale…
Sunt mai nervoși, mai iritabili, mai triști, mai capricioși, mai retrași, mai lipsiți de control și mai neascultători decât au fost generațiile trecute. Numeroase studii confirmă, iar noi, ca părinți, asistăm neputincioși la declinul fericirii și sănătății copiilor noștri și a armoniei din familiile noastre.
Părintele de azi se confruntă cu nenumărate provocări
Dependența de jocuri a copiilor, dependența de internet, lipsa de concentrare, hiperactivitate, impulsivitate, irascibilitate, depresie, burnout, munca de acasă, școala online, școala hibrid, prea puțin timp pentru ei, prea puțini prieteni adevărați etc.
Presiunea asupra părinților este prea mare și mulți au impresia că totul s-ar putea destrăma în orice moment…
Deși sunt tone de informații atât în online cât și offline
Părintele de azi nu mai are timp să cearnă aceste informații și să ia ceea ce le trebuie și care le este de folos.
Copiii sunt mai stresați ca niciodată.
Oamenii sunt tot mai bolnavi și cad pradă depresiei, fricilor, fobiilor, dependențelor, bolilor grave.
Părinții se simt vinovați pentru că nu prea mai pot să le ofere copiilor acele momente de conectare, de afecțiune, de joacă împreună.
Simt că nu pot schimba comportamentul inadecvat al copiilor.
Deși se străduie să le ofere toate oportunitățile, părinții se simt tot mai vinovați pentru disciplina și educația pe care o dau copiilor.

“La fel ca și copiii, avem nevoie să fim înțeleși, să simțim că îi pasă cuiva de noi.
Noi, Mihaela și Alex, suntem aici pentru că ne pasă de oameni, ne pasă de copii și ne dorim să creăm o lume mai fericită în jurul nostru.” – Mihaela Cozma, Alex Peneș

Tu știi ce face copilul tău pe internet?
Sunt părinți care vor cu disperare să-și protejeze copiii și să se asigure că aceștia sunt în siguranță pe internet, știind de toate pericolele care-i pândesc imediat ce intră în această lume virtuală.
La polul opus, există părinții total ignoranți care își lasă copiii nesupravegheați în online, neștiind pericolele la care sunt expuși cei mici.
Tot mai mulți copii ajung în depresie datorită bullying-ului și cyberbullying-ului sau ajung să accepte fel de fel de provocări primite online.
61%
54%
43%
Știm, în fiecare dimineață îți spui… “Azi va fi o zi liniștită, fără urlete, fără certuri.”

Niciun părinte nu se trezește cu gândul să îi facă viața un chin copilului său.
Dar, în ciuda bunelor intenții și dorințe, furtuna se declanșează din nou.
“Nu am chef!”
“Nu vreau!”
“Nu pot!”
A fi părinte presupune un șir nesfârșit de provocări, conflicte, certuri, crize de nervi, lacrimi, amenințări, umilință în public, rușine, neputință, iubire înțeleasă greșit, recompense oferite celui mic iresponsabil ori pedepse greșit înțelese. etc.
Realizăm după ce apar copiii în viața noastră că ajungem să ne comportăm cu ei așa cum s-au comportat și părinții noștri cu noi…
Aplicăm un model de Parenting vechi de sute de ani,
care Nu are cum să funcționeze
la copiii noștri, generația Z și Alfa, nativi digitali.
Comportamentul inadecvat al copilului tău nu este din vina ta
Cum așa? Din păcate transmitem din generație în generație o formă de disciplinare veche de câteva sute de ani. Copiilor acestei generații (nativii digitali, sau Generatia Z) nu li se aplică acele metode de parenting învechite. Cred că ți-ai dat și tu seama de asta.
Din practică și din multe studii am văzut că doar un părinte care și-a vindecat propriile răni din copilărie, a eliberat traumele și și-a schimbat convingerile proprii poate deveni un model demn de urmat pentru copiii săi.
Până când tu nu te schimbi sau nu îți vindeci trecutul, nu ai cum să emani în jurul tău armonie. Nu este suficient să te strădui să vorbești frumos, în timp ce toată ființa ta clocotește de frustrare, neputință și durere.
Ai nevoie de congruență pe toate planurile, altfel copiii te vor simți și vedea și vor prelua de la tine toate acele obiceiuri și comportamente care nu-ți plac nici ție la tine.
Copiii nu fac ce zicem noi, ci fac ce facem noi.

“Doar un părinte care și-a vindecat propriile răni din copilărie, a eliberat traumele și și-a schimbat convingerile proprii poate deveni un model demn de urmat pentru copiii săi.”
– Mihaela Cozma, terapeut, parenting coach

Suferința ta, ca Părinte, este un semnal de alarmă pe care copilul tău îl simte și îl va transforma așa cum știe el mai bine...
…cu distanțare, cu neputința de a spune ce simte, cu agresivitate verbală, fizică... sau din contră cu închidere în sine și timiditate excesivă, cu declanșarea unei boli mai târziu în viață, atunci când se va simți stresat, frustrat etc …
Durerea, relațiile dizarmonioase cu cei din jurul nostru, comportamentele neplăcute ale copiilor noștri, ale partenerilor de viață – ne sunt mesageri.
Ce alegi să faci cu acești mesageri?
Este nevoie de mult curaj pentru a simți și transforma cea mai profundă rană din interiorul nostru.
Nu te mai învinui pentru ceea ce ai trăit.
Nu ai fost înțeles, te-ai simțit singur și ai făcut ceea ce am făcut cu toții: ai îngropat rana, ai negat-o, ai ascuns-o și ai uitat de ea.
“Călătoria spre o viață armonioasă de Părinte începe în momentul în care suferința noastră iese la suprafață și refuză să mai fie reprimată, îndepărtată sau ignorată.
În momentul în care aducem congruență pe toate planurile.
Mental, emoțional, fizic, spiritual.”
Mihaela Cozma, terapeut, parenting coach

Noi, Mihaela și Alex,
ne gândim zi de zi cum putem ajuta oamenii să-și identifice emoțiile, să înțeleagă cum acestea influențează toate aspectele vieții, să-și dezvolte abilitățile necesare pentru a se asigura că își folosesc emoțiile în moduri sănătoase și productive.
Părinții de obicei trăiesc frustrări imense, multe datorate faptului că ai lor copii trăiesc frustrări după frustrări. Părinții nu-și doresc ca al lor copil să fie nefericit. Dar de multe ori transformă iubirea lor într-o iubire iresponsabilă.

Iubirea singură nu e suficientă…
Când devii părinte crezi că dacă-ți vei iubi copilul suficient de mult va fi suficient pentru ca acesta să crească și să se comporte admirabil. Ajungi astfel să…
- Dai totul pentru copilul tău, te sacrifici pentru el
- Faci lucruri în locul lui
- Faci chiar și teme în locul lui, numai să termine mai repede
- Îi cumperi lucruri peste lucruri de îndată ce ridică pretenții
- Îl lași să petreacă timp îndelungat în compania prietenilor
- Îi permiți să se joace pe diverse gadgeturi cât vrea el sau ori de câte ori se plictisește
- Îi permiți să-și facă diverse conturi pe rețelele de socializare, fără să ai habar de pericolele la care se expune;
- Îl iei apărarea în fața altora atunci când greșește.
Aceasta nu este iubire responsabilă! E nevoie să îți asumi responsabilitatea, până nu e prea târziu, și să înveți tehnici de parenting care îl vor ajuta pe copilul tău să crească un adult responsabil și fericit.
Iubirea singură nu-l va învăța pe copil abilități de soluționare a problemelor de care are nevoie să treacă prin viață.

Învață-ți copilul cum să înțeleagă provocările vieții și să le poată depăși. Nu o face tu în locul lui!
Provocările sunt situații prin care copilul crește un adult responsabil. El trebuie sa învețe cum să înțeleagă provocările vieții și să le poată depăși. Rolul nostru ca părinți este să le explicăm de ce e important și să îi ajutăm să găsească soluții, dar nu să facem în locul lor.
Niciodată o lecție de viață nu o vei învăța dacă eviți un lucru care îți produce durere.
Dacă fugi de durere și suferință și le ascunzi sub preș, ele vor ieși la un moment dat în viața la suprafața, când te vei aștepta mai puțin, pentru a fi vindecate.
Crește-ți copilul în așa fel încât acesta să nu necesite vindecarea rănilor din copilărie.
Suntem alături de tine să te ajutăm să eviți nenumărate ore de terapie pentru copilul tău și chiar și pentru tine.
Tocmai de aceea am creat programul
Happy Parenting

Despre noi, Autorii programului

“Cea mai importantă lecție pe care am învățat-o: să mă iubesc pe mine însumi și să mă pun pe primul loc în viață, pentru că altfel nu o va face nimeni.
Atâta vreme cât eu consider că nu merit timp pentru mine, că întotdeauna sunt pe ultimul loc, nici alții nu mă vor aprecia și mai ales iubi.” – Mihaela Cozma

După ce am parcurs tot procesul transformării mele, am simțit că tot ce am învățat la cursurile de Nutriție, Fitoterapie, Presopunctură, Programare neurolingvistică, Hipnoterapie, Coaching, THETA Healing, Aromaterapie și ceea ce am descoperit singură prin practică zilnică, trebuie să dau mai departe.
În 2017 am intrat în academia John Maxwell Team, unde m-am certificat un an mai târziu Coach, Mentor, Trainer & Public Speaker.
Iubesc copiii enorm, fapt ce m-a determinat să predau în școli dezvoltare personală, adăugând valoare tinerei generații, dezvoltându-le inteligența emoțională, abilitățile de comunicare și relaționare, ajutându-i să aplice principii de Leadership în viața de zi cu zi și chiar vindecarea de frici și fobii.
Astăzi știu că tot ce m-a ajutat pe mine de-a lungul acestui proces de transformare poate să ajute milioane de părinți.




12 Motive pentru a te înscrie în program:



BONUSURI
Părinte armonios. Copil armonios.
Odată cu înscrierea în programul Happy Parenting primești toate cele 14 bonusuri de mai jos:

Bonus 1
Meditație audio pentru vindecarea copilului interior
De ce ai nevoie să-ți vindeci copilul interior?
Ai nevoie de vindecare deoarece în primii 7 ani din viața noastră sistemul nostru limbic înregistrează tot ce se întâmplă în afara noastră precum o cameră de luat vederi.
Dacă nu ai avut parte de o copilărie și/sau adolescență ideală și ai fost umilit de multe ori, criticat, reproșat, respins, batjocorit, abuzat (fizic, verbal, sexual), neascultat, abandonat/ ai avut părinți prea autoritari, perfecționiști sau dependenți de alcool/ părinți care se certau adesea/ au divorțat, atunci ai nevoie să îți vindeci copilul interior pentru a putea să te bucuri la maxim de copii, de partenerul de viață și să trăiești o viață înfloritoare.
Meriți să fii fericit! Meriți să te bucuri de viață, de relațiile cu ceilalți și de lucruri frumoase!

Bonus 2
Afirmații pozitive pentru copii
Omul devine ceea ce gândeşte. Atunci când ne putem schimba un sentiment sau un gând, putem observa schimbări în exteriorul nostru. Ceea ce ne spunem în fiecare zi, oră, minut, secundă, afectează în mod direct ce şi cum gândim şi simţim despre noi înşine.
Schimbând gândurile, ne schimbăm și emoțiile, iar apoi schimbăm comportamentele și în final rezultatele. Viața copiilor se poate schimba radical, în bine, ascultând aceste afirmații pozitive special concepute pentru ei.
Ce trebuie să facă: să le asculte de două ori/zi (recomandare minimă, înainte de culcare), să repete fiecare afirmație cu voce tare și să-și imagineze că deja sunt sau au tot ce spune acea afirmație.

Bonus 3
Afirmații pozitive pentru părinți
Gândurile noastre ne determină viaţa. Omul este capabil să se gândească la problemele lui, să retrăiască evenimente din trecut și chiar să prevadă situații viitoare nefavorabile, reușind astfel, strict prin intermediul gândului, să activeze o mulțime de elemente chimice ce cauzează stres.
Suntem ființe ale obișnuinței. Gândim în jur de 60.000 până la 70.000 de gânduri într-o zi. Iar 90% dintre gândurile respective sunt exact aceleași pe care le-am avut cu o zi înainte.
Trăim cea mai mare parte pe pilot automat. Faptul că gândim aceleași gânduri ne determină să facem aceleași alegeri. Faptul că facem aceleași alegeri ne determină să manifestăm aceleași comportamente. Faptul că demonstrăm aceleași comportamente ne determină să creăm aceleași experiențe. Crearea acelorași experiențe ne determină să producem aceleași emoții care stimulează apoi aceleași gânduri. Acum ai posibilitatea să-ți creezi o altă realitate, o altă viață.
Ce este necesar să faci: să te gândești la cum vrei să arate viața ta. Ascultă și repetă de cel puțin 2 (două) ori pe zi aceste afirmații, cu voce tare, imaginându-ți că deja ai sau ești conform afirmației pe care o rostești. Fii perseverent și rezultatele vor apărea după primele săptămâni.

Bonus 4
Ieșirea din Burnout - video
Training video pentru a te ajuta să înțelegi felul în care epuizarea, stresul și oboseala cronică creează acest BURNOUT. Vei primi soluții practice pentru a te putea bucura din nou de relaxare, de copii, partenerul de viață și de fiecare moment al vieții. Vei afla cum poți să-ți ții copilul departe de Burnout.
Semne și simptome ale epuizării psihice Cei mai mulți dintre noi avem zile în care ne simțim neajutorați, stresați până peste cap sau neapreciați. Dacă te simți așa de multe ori, este posibil să fii în Burnout.
Burnout-ul este un proces treptat, nu se întâmplă peste noapte. Semnele și simptomele sunt subtile la început, dar se înrăutățesc odată cu trecerea timpului.
Gândește-te la simptomele timpurii ca la niște stegulețe roșii care te anunță de fiecare dată că ceva nu este în regulă și că este necesar să faci ceva în privința asta. Dacă acorzi atenție și îți reduci în mod activ stresul, poți preveni o problemă majoră. Dacă le ignori, vei intra în Burnout și va trebui să faci față consecințelor sale. Învață să previi burnout-ul și să ieși din el cu bine, dacă te confrunți deja cu el.

Bonus 5
Frecvențe audio pentru stimularea sistemului imunitar
Sunetul poate fi folosit ca o modalitate de a vindeca mintea și corpul nostru în moduri diferite. Folosirea frecvențelor sonore ne ajută să ne deblocăm sufletul și mintea de teamă și îndoială, și să ne dezvoltăm întregul potențial.
Ascultând aceste frecvențe sonore, sistemul imunitar primește un reset și devine mult mai eficient, gândurile și emoțiile negative se vor diminua tot mai mult, iar vindecarea și starea de bine se vor instala.

Bonus 6
Cum să-ți gestionezi FURIA - lecție video pentru copii
Furia se aseamănă cu un foc. Porneşte de la o scânteie şi aprinde în noi energie atât de mare, că parcă explodăm. Dar flacăra poate, de asemenea, să scape de sub control şi să provoace o mulţime de probleme. Dacă copilul tău are accese de furie, atunci acest video este pentru el.
Ajută-ți copilul să-și gestioneze furia vizionând această lecție alături de copilul / copiii tăi. Vizionarea împreună te va ajuta pentru o conectare mai mare cu al tău copil și pentru a-i putea reaminti atunci când este cazul de acele metode de gestionare a furiei.

Bonus 7
Află care sunt valorile tale
Să crești un copil este cel mai provocator și cel mai satisfăcător rol cu putință. Drumul tău devine mai simplu atunci când ești conștient de propriile gânduri, atitudini și convingeri.
Dacă nu-ți cunoști adevăratele valori, pregătește-te pentru durere.
Dacă nu-ți cunoști valorile și ierarhia lor în viața ta, nu ai cum să faci alegeri care pe termen lung să-ți satisfacă cele mai adânci nevoi emoționale. Este dificil să lovești o țintă când tu nu știi care este aceasta! Oricând îți este greu să iei o decizie importantă, poți să fii sigur că este urmarea lipsei de claritate în privința valorilor tale.
Descoperă ce valori apreciezi cel mai mult în viață precum Iubirea, Succesul, Libertatea, Intimitatea, Siguranţa, Sănătatea, Puterea sau Onestitatea, etc., ca să știi cum să-ți crești copilul.

Bonus 8
Cele 6 sunete vindecătoare (pdf)
Vindecarea corpului uman se poate realiza prin mai multe metode și tehnici. Cea pe care ți-o dăruim este una foarte veche, de câteva mii de ani, când oamenii aveau mare încredere în capacitățile corpului de vindecare. Fiecare sunet este asociat cu un gest, un organ, o culoare, un anotimp și un set de emoţii diferite. Fiecare din cele şase vibraţii are o influenţă psihică asupra organului corespunzător, expulzând impurităţile şi colectând energie proaspătă.
Dacă un organ necesită o atenţie specială, practicaţi sunetul corespunzător organului respectiv, cu precizarea că organul energetic din Medicina chineză nu corespunde pe de-a întregul cu organul din medicina occidentală.

Bonus 9
Meditație pentru iertarea celor care ți-au greșit
Natura noastră este bunătatea. Ne simțim bine atunci când facem fapte bune. Dar, facem și multe fapte rele, însă fondul nostru esențial este bun.
Iertarea este calea de întoarcere către ce ni s-a luat, către liniște, către pace interioară.
Cu fiecare act de iertare, ne recăpătăm integralitatea. Ne apropiem mai mult de esența noastră: IUBIREA. Pentru fiecare greșeală și nedreptate există o opțiune. Poți alege să ierți sau să te răzbuni. Atunci când spui că nu uiți ceva sau pe cineva care ți-a făcut rău și nici nu te răzbuni înseamnă că în definitiv te răzbuni pe tine. Vei fi din ce în ce mai sleit de putere, mai nefericit și nu vei ști care este cauza.
Alegând iertarea în locul represaliilor, ne dovedim că suntem puternici și mai ales liberi și îl eliberăm și pe cel pe care nu-l puteam ierta și poate pleca spre noi orizonturi.
Nu suntem conștienți de cât de multă energie și vitalitate pierdem neiertându-ne pe noi înșine sau neiertându-i pe alții.
Cancerul se consideră a fi boala celor care nu pot ierta, fie pe ei înșiși, fie pe alții.

Bonus 10
Meditație audio pentru vindecare
Sănătatea este o zestre cu care venim pe lume fiecare. Sănătatea se termină acolo unde începe dizarmonia, conflictul cu tine însuți și cu ceilalți, neiertarea, frica neîncrederea, necredința, vinovăția, resentimentul.
Dacă suntem în dezechilibru (boală), pentru a ne recupera starea de sănătate este nevoie să facem o cale întoarsă cu mintea și cu inima, să ne amintim acea decizie, acel act, acel gând, acel conflict, acea slăbiciune, acea traumă, acea frică etc. care ne-a determinat să facem primul pas de pe calea sănătății. Ieșirea din cercul vicios se poate face doar făcând un pas lateral, nicidecum mergând înainte. Ieșirea dintr-o spirală descendentă se poate face printr-un salt în înălțime sau prin urcarea treaptă cu treaptă, nicidecum prin săpături în adâncime.
Vindecarea presupune credință în Dumnezeu (sursa creatoare) și încrederea în resursele tale interioare. Corpul este influențat de către MINTE, iar eliberarea de boală depinde de nivelul nostru de conștientizare.

Bonus 11
Meditație audio - Somn regenerator și vindecător
Ne petrecem aproape o treime din viață dormind, iar dacă nu dormim bine sau dormim puțin ne sunt afectate sănătatea fizică și mentală.
Dacă ne uităm la bebeluși, vom înțelege că înaintea unui somn bun este necesar să ne relaxăm.
Îți oferim o meditație care te va duce imediat în lumea viselor.
Ascultă la căști această meditație, în fiecare seară, înainte de culcare sau ori de câte ori dorești să îți încarci bateriile prin somn.

Bonus 12
Cyber Hygiene - interviu audio cu Alin Mechenici, fondator Chenist Cybersecurity
Alin Mechenici este specialist în siguranța cibernetică, consultant IT și fondator al companiei Chenist Cybersecurity, cu operațiuni la nivel internațional. Alin este pasionat de educația pe care avem responsabilitatea să o dăm mai departe copiilor noștri.
Iată ce răspunsuri vei primi, ascultând interviul cu Alin:
- Cum ne protejăm identitatea în mediul online?
- Ce inseamna “Cyber Hygiene”?
- Cum învață hackerii să ne spargă conturile și la ce ar trebui să fim atenți?
- Cât de multe știe inteligența artificială (AI) despre noi

Bonus 13
Povești vindecătoare
Îți mai amintești de poveștile copilăriei?
Copiii învață mai ales prin povești. Uimitor a fost să vedem că și adulții învață mult mai ușor să depășească o provocare când aud o istorisire despre altcineva, când nu se văd pe ei în rolul principal din povestea spusă de mintea lor.
De ce să asculte copilul tău (împreună cu tine) aceste povești?
- sunt educaționale – copilul se identifică cu personajul poveștii și problemele pe care le are acesta, este foarte atent și învață foarte ușor, prinde curaj, devine mai puțin rezistent la schimbarea care ar putea să se producă în interiorul lui;
- copilul se simte mult mai încrezător în forțele proprii și prinde curaj și motivație să-și rezolve problemele cu care se confruntă;
- imaginația și creativitatea sunt extrem de stimulate; copiii se simt încurajați să ia decizii singuri, precum personajele din poveste;
- copilul învață să vadă situațiile cu care se confruntă și din alte perspective, în lumini diferite și să le dea interpretări diferite;
- copiii reușesc să facă față emoțiilor pe care mintea lor nu le poate înțelege altfel;
- le dau speranță, căci înțeleg că și alte persoane/personaje au trecut prin situații similare cu ale lor.
Îți oferim o colecție de povești terapeutice atât pentru tine, cât și pentru copilul tău.

Bonus 14
Roata vieții. Evaluează-ți nivelul actual de împlinire (asemenea unei mini sesiuni de coaching cu Mihaela)
Cu toții avem tendința de a ne concentra asupra anumitor domenii de viață, în detrimentul altora.
Roata echilibrului Vieții este un mod perfect de a identifica ce domenii din viața ta sunt dezechilibrate. Te ajută să identifici cât timp petreci pentru o anumită categorie din viața ta și cât de mulțumit ești cu acea zonă.
Roata Vieții creează un fel de auto-reflecție care îți permite să afli ce să schimbi într-o anumită parte a vieții tale pentru a deveni mai fericit și mai de succes. De asemenea, poți să-ți stabilești prioritățile.
Roata Vieții te poate forța să îți examinezi punctele oarbe și să decizi unde e nevoie să faci îmbunătățiri majore, pentru a te susține pe tine și pe cei dragi.
Utilizat săptămânal, lunar sau trimestrial, acest instrument de coaching te poate ajuta să construiești un impuls pozitiv și să efectuezi corecțiile acolo unde este necesar. Este asemenea unei mini sesiuni de coaching cu Mihaela.
Transformările Părinților ne aduc împlinire și motivația de a continua
Cât costă?
Happy Parenting
2497 RON
sau 12 rate de 225 RON
Garanție 100% - timp de 30 de zile

Happy Parenting este pentru tine, dacă…
- Ai copii până în vârstă de 16 ani sau vei fi în curând părinte.
- Te simți copleșit/ă și nu mai poți gestiona relația cu al tău copil/ adolescent și nici cu restul familiei.
- Vrei să fii la curent cu tot ce înseamnă digitalizare, mediu online, rețele sociale (Facebook, Instagram, TikTok, Snapchat etc.), jocuri video (Roblox, Counter-Strike, Fortnite) și aplicații mobile folosite de copii.
- Vrei să-ți înveți copilul să folosească tehnologia în avantajul său. Să prevină pericolele și să știe să reacționeze atunci când apar amenințări în mediul online.
- Vrei să înveți cum să vă bucurați de avantajele tehnologiei, în familie și în special în viața copilului viitor adult.
- Vrei să înveți cum să-ți protejezi calculatorul, telefonul și toate celelalte dispozitive împotriva atacurilor cibernetice (a.î. să nu-ți munca sau siguranța spațiului privat al dispozitivelor din casă și mobile).
- Vrei, ca odată ce înveți toate lucrurile astea, să deschizi drumul și altor părinți.

- Ești un părinte care își dorește cu ardoare un Ghid/ Îndrumător alături, pentru a discuta provocările pe care le ai în casă.
- Ești un părinte conștient că ACUM e nevoie maximă să acționezi.
- Este mai important pentru tine să fii considerat “cool” de către copil decât să impui limite, reguli sau să spui nu.
- Ai dorința de a fi prieten cu copilul. Vei afla la ce duce această “prietenie” în timp.
- Îți măsori valoarea personală și succesul în funcție de reușitele copilului tău.
- Spui foarte des “Bravo” copilului tău pentru orice, fără să-i spui ce anume apreciezi sau îți place.
- Ești stresat peste măsură. Nu mai poți să te deconectezi și să ai un dialog amabil și respectuos cu membrii familiei tale.
- Te simți un părinte “cloșcă” și cocoloșești copiii, ești mereu cu ochii pe ei, le înlături orice obstacol care le-ar ieși în cale, faci inclusiv teme și proiecte în locul lor.
- Ești un părinte care vrea numai note de 10 pentru copilul său.
- Ești un părinte care își compară copilul cu alți copii.
- Ești un părinte care își mituiește (recompensează) copiii ca să fie cuminți sau să facă anumite sarcini. Ești un părinte care își izolează copilul de consecințele faptelor lui. Le ia apărarea de fiecare dată și ceri să nu fie tras la răspundere.
- Ești obsedat să-ți protejezi copilul de orice obstacol i-ar putea afecta bunăstarea fizică sau psihică;
- Ești un părinte care este ușor influențabil, care renegociază limite cu copilul, de fiecare dată când copilul insistă.
- Spui foarte des NU.
- Permiți un comportament abuziv din partea copilului, creând că “e vârsta” și sperând că îi va trece.
- Nu știi cum să abordezi subiecte legate de pubertate, sex și relații amoroase cu al tău copil.Vrei să înțelegi de ce anumite tipuri de relații care îți provoacă suferință se repetă în viața ta. Vrei să înțelegi și să vindeci traume din copilărie, care încă te fac să suferi și nu te lasă să poți gestiona așa cum vrei relațiile din familie.
- Vrei să înțelegi de ce anumite tipuri de relații care îți provoacă suferință se repetă în viața ta. Vrei să înțelegi și să vindeci traume din copilărie, care încă te fac să suferi și nu te lasă să poți gestiona așa cum vrei relațiile din familie.
- Îți dorești relații frumoase, pline de respect și înțelegere cu membrii familiei tale.
- Ești părinte, bunic, unchi/mătușă, bonă, educator, învățător, profesor și vrei să înțelegi copiii noilor generații și efectele tehnologiei în viața lor.
- Dorești să ai parte de ajutorul întregii comunități de părinți responsabili și conștienți, gata în orice clipă să te ajute (grup privat de Facebook).
- Vrei să poți adresa întrebări în direct celor doi îndrumători ai tăi în acest program, să ai parte de coaching și îndrumare personalizată și în grup, de două ori pe lună.
- Vrei să ai parte de un program complet pentru tot ce ține de Happy Parenting cu doi îndrumători specializați în toate aceste domenii, părinți la rândul lor de copii și de pre-adolescenți.
Imaginează-ți cum ar fi viața ta dacă al tău copil ar înțelege ușor de ce e bine să…
Cât de fericit/ă ai fi?
Cum vezi relația cu al tău copil peste 5 ani?
Dar peste 10 ani?
Vrei să înveți să creezi armonie în ființa ta
și mai apoi în familia ta?
Dacă da, atunci acest program este pentru tine!
Noi îți suntem alături.
Cu armonie,
Mihaela Cozma și Alex Peneș
Tocmai de aceea am creat programul
Happy Parenting
Care este prețul integral al programului?
Pot achita în rate?
Cum funcționează plata?
Când începe programul?
De ce durează 9 luni programul?
Ce pot să fac dacă ratez una din sesiunile de Terapie și Coaching de Grup LIVE lunare din program?
Pe ce platformă va fi comunitatea de părinți participanți la program?
Cum pot beneficia de avantajul comunității, dacă nu am cont de Facebook?
Ce se va întâmpla cu Grupul de Facebook la încheierea programului?
Cât timp voi avea acces la platforma programului?
Ce se întâmplă după cele 12 luni de acces la platforma programului?
Pot avea în acest interval și o ședință 1 la 1 de consultare cu Mihaela și/sau Alex?
Happy Parenting
Program Online de 9 luni
pentru Transformarea și Împuternicirea Ta
