Test de Anxietate pentru părinți. Află acum dacă ești un părinte anxios

anxietate părinți test Apr 05, 2023
https://www.parentingineradigitala.ro/blog/test-de-anxietate-pentru-parinti-rezultate-imediate

În calitate de părinte, este absolut normal să te simți îngrijorat sau anxios în legătură cu creșterea și dezvoltarea copilului tău. Cu toate acestea, anxietatea excesivă poate avea un impact negativ asupra ta și a familiei tale. Acest test de anxietate este conceput pentru a te ajuta să înțelegi cât de anxios ești ca părinte și să te îndrume spre resurse care te pot ajuta să îți gestionezi anxietatea în mod eficient.

Acest test este un instrument excelent


Îți va oferi o imagine clară asupra preocupărilor tale și îți va oferi sfaturi personalizate pentru a-ți gestiona anxietatea. Rezultatele testului te vor ajuta să înțelegi cum îți afectează anxietatea rolul de părinte și cum poți să îți îmbunătățești abilitățile parentale, având în vedere propria stare emoțională.

Înainte de a începe testul, îți recomandăm să te relaxezi și să te așezi într-un mediu liniștit, pentru a te putea concentra asupra întrebărilor. Testul va cuprinde întrebări legate de gândurile, sentimentele și comportamentul tău în diferite situații legate de creșterea copilului.



Răspunsurile tale vor fi folosite pentru a evalua nivelul tău de anxietate și a-ți oferi sfaturi adaptate nevoilor tale.

Așadar, ești gata să afli cât de anxios ești ca părinte?

Apasă pe butonul de mai jos pentru a începe testul și descoperă cum să devii un părinte mai încrezător și mai echilibrat!

După ce ați completat testul de anxietate pentru părinți, vă invităm să explorați blogul Hirundo, unde veți găsi sfaturi și tehnici eficiente pentru gestionarea stresului și anxietății în viața de zi cu zi.

 
 

ATELIER TERAPEUTIC PENTRU PĂRINȚI

De ce te va ajuta acest Atelier:

✔️ Vei învăța tehnici pentru a elibera frica și stresul asociate cu responsabilitatea de a fi părinte.

✔️ Vei învăța cum să-ți gestionezi propriile emoții pentru a nu le proiecta asupra copilului.

✔️ Vei învăța cum să comunici eficient pentru a avea o relație deschisă și sinceră cu copilul tău.

✔️ Vei elibera emoțiile blocate de-a lungul vieții tale în interiorul tău pentru că copilul să nu te mai enerveze.

✔️ Vei intra în stare de pace interioară și pe care o vei putea transmite și copilului tău.

Pentru a participa la Atelierul Terapeutic pentru Părinți, este necesar să-ți rezervi locul prin înscriere și achitarea sumei de 149 lei.

„A fost incredibil, nu mă așteptam la așa ceva! Acum mă simt mult mai bine.” 💜