Despre noi

Mihaela Cozma

Terapeut, life & parenting coach

Sunt Mihaela Cozma, terapeut certificat în multiple forme de terapii complementare, life și parenting coach, trainer și mentor certificat în academia John Maxwell. Dar, mai presus de toate, sunt soție și mamă. 

Te susțin pe această călătorie a regăsirii de sine în primul rând ca ființă umană, cu nevoi, idealuri, dar și răni de vindecat, acolo unde au rămas din copilărie.

Am lucrat cu sute de părinți în ultimii 12 ani de practică în terapii și ultimii cinci, în coaching și training. I-am susținut să își vindece relațiile, corpul fizic, emoțional și mental și mai ales i-am învățat să devină stăpânii vieții lor.

Alex Peneș

Antreprenor, marketer și autor de cursuri online

Sunt Alex Peneș, antreprenor, marketer online și autor de cursuri online.

Dar mai presus de toate astea, sunt tată. Când s-a născut fetița mea, viața mea s-a schimbat radical. Pot spune că atunci am devenit cu adevărat o nouă persoană.

Atunci mi-am dat seama că adevărata mea vocație și pasiune este să îi ajut pe cei din jurul meu să ajungă la rezultate dorite.

Mai mult de atât, am o moștenire de dus mai departe, bunica mea Marcela Peneș fiind primul autor postdecembrist de manuale și caiete școlare. 

Descarcă Super Dicționarul de acronime

 

Dicționarul te ajută să înțelegi ce comunică copilul tău cu prietenii lui în mediul online cât și offline.

 

Descarcă-l acum